trettioförsta december nollnio

Jag var inte medveten om att det var nyårsafton idag förrän jag kollade datumet på mobilen för att skriva rubriken.. Eller medveten var jag, men jag hade glömt. Och blandat ihop lite dagar och så.

Men jaha, imorgon är det 2010. Spännande! På lördag börjar träningarna igen, wiiie!!

Vaknade imorse av sms från gabbi att Ms Kelley, vår mattelärare, skulle komma o plocka upp oss kl tolv. Så vi åt lunch med henne på ett kines-ställe och det var mums! Sen for vi hem till hennes hus och kollade igenom allt, vi ska var hus/katt vakt i en vecka med start måndag, can't wait! Hon lät oss köra hennes bil eftersom vi får låna den under tiden också. Så himla snäll är hon!:)

Ska o träna snart, ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Vi får se!:) Ska hålla i en camp imorgon iallafall.

Men men, nu ska jag byta om o lite så, gott nytt år på er! Kram

 



Happy new year from me!


tisdag


Jag och Avery på juldagen.... skulle jag inte vara en bra mamma? haha

(bortse ifrån att Avery ser helt förtvivlad ut)

Tisdag idag! Vaknade, klädde på mig gick och matade fisk i pavi's villa och sen tränade jag. mycket. Började med att skjuta, sen springa intervaller, sen gymma och jag och gabbi avslutade på varsin elliptical glider (typ som steppen i hälsans) ..... Och detta efter ha varit lite småsjuk. Låg på golvet ett bra tag efteråt men så skönt var det.

 

På det så tog vi en promenad till walmart, jättefint väder ute men vi plumsade lite i snön lite då och då, och garvade hela vägen. Vi shoppade lite o sen gick vi hem igen :) Sen städade jag rummet o annat kul.. behövdes. Måsta dammsuga men vår RA har dammsugaren och hon kommer inte förrän om typ.... 3 veckor. Så får försöka hitta en nån annanstans.

 

Har hittat en hemsida där man kan se alla friends-avsnitt online.... så om ni undrar varför jag uppdaterar lite sällan så är det därför.


Nu ska jag äta klart mitt oatmeal, hoppas allt är fint där hemma. love


chillipilli

Vaknade kring 12, låg och läste i tre timmar. Sånt behövs ibland, speciellt när man inte mår helt hundra. Mår mycket bättre idag dock. Imorn är det helt bra och då ska jag träna tills jag spyr! Har sån träningsabstinens nu så det finns inte.

 

Gick ut en snabbis för att slänga sopor och mata fisk i Pavi's villa. Hon matar Lea's fisk under jul men nu har pavi åkt till Billings till Micki så jag ska mata den... men kunde inte få upp dörren, måste vara något fel med nyckeln typ. Mysko. Och stackars fisk som säkert är jättehungrig.

 

Har testat min kamera lite idag också. Jag gillar den skarpt. När man köper kamera handlar det ju inte om hur många megapixlar och balbalbalbalba.... det enda som räknas är ju om man blir snygg på bilderna. Nu kanske inte så var fallet när jag tog bilderna på mig idag, tror dock att det kan bero på att jag inte är i mitt snyggaste tillstånd. Men kameran är superduper!

 

Nu äter jag slicead ananas och funderar lite på att läsa igen. haha. på något sätt är det skönt att det inte finns något att göra här nu, det är ändå inte helt fel att bara träna, äta och vila.

Lägger in lite bilder från juldagen också nu, det var verkligen jättetrevligt hemma hos Larry's mamma. God mat, spel och trevligt folk :) 

Sen ska jag in i Gunnar Barbarottis värld igen. love!


Hailey och lilla Avery, världens gladaste bebis. Jag är kär i henne typ ;)


Jag och Gabbi


Pavi


Avery skulle över mina ben..


Folk :)


Sista kortet som togs med min älskade rosa kamera... efter detta dog den helt..




sonynyny

Orkar inte riktigt skriva idag heller, vaknade upp med halsont och känner mig bara allmänt hängig. Blir ALLTID sjuk under lov, så kan inte säga att jag är förvånad. Men fan så irriterande, jag som vart så bra att hålla mig frisk under tiden här.

Släpade mig iväg till walmart, köpte förkylningsgrejer, fyllde på mobilen och jag.... köpte en ny kamera!! Samma märke (sony) som min gamla (älskade) så jag slipper köpa nytt minneskort och så.

 

Den är inte rosa, den är svart, men jag älskar den ändå. Jag älskar verkligen att ha en kamera, jag tar ju kort på allt och ingenting så jag funkade inte riktigt utan min. Så lite julklappspengar gick åt men det var det värt.

 

Nu ska jag bara ta det lugnt, knapra halstabletter, läsa, se på vänner och ally mcbeal så ska vi se att jag är frisk imorgon. Puss på er


when u believe

Ingen update nu på 2 dagar..

Juldagen igår var bra. Förutom att jag tappade min kamera i golvet så den gick sönder. Deppigt.

Idag, shopping i Billings! Hoppade lite av lycka när jag såg att de hade Victoria's secret.

Skriver mer imorn om allt med bilder oså (innan min kamera dog)

 

Nu ska jag sovaaaa. Ville bara visa att jag lever och så. Puss hej

 


Gabs and me, julafton


Christmas eve with the Ligockis

Dinner @ aunt Theresa's house.

Med host fam. :) Bilder kommer här.


gabbi & jag vid middagen. Jag kollar in i en annan kamera och mitt öga ser muppp ut.



Host fam!:)


Host fam med oss internationella :)


Är vi inte söta? (Gabbi står på tå..)


Finns ungefär hundra sånahär bilder..


Molly och Pavi! Molly kommer bli SKITSNYGG, haha hon är ju bara 13.....


Vi visar oss från vår bästa sida..


Katie kom flygandes :)


Världens sötaste två-åring?



Merry Christmas!!!:)

Efter middag for vi hem till Ligocki's och kollade på en dokumentär, the star of Bethlehem, faktiskt riktigt intressant. Men höll på att somna efteråt och det gör jag fortfarande så jag ska gå och lägga mig i sängen nu, kanske se ett avsnitt av vänner. eller kanske två.

 

Har vart en väldigt annorlunda, men väldigt rolig, julafton :) Även om det inte riktigt känns som jul, så känns det bra.

 

Men nästa år, då jäklar kommer jag äta skinka så det sjunger om det!

 

Puss på er och hoppas alla har haft en jättemysig julafton!


merry xmas

GOD JUL!

Själv firar jag jul med familjen på vårt eget lilla sätt.

 



Ska väl fixa mig snart och fira jul här också. :)


upd. sitter och lyssnar på när min släkt sitter och spelar ett sångspel. Kan LUGNT säga att sången, det är inte riktigt vår starka sida,


love, actually

Såg en lista på min facebook där jag lagt till mina favoritfilmer

Den var såhär;
Love & Basketball

Notting Hill

Dirty Dancing
Love actually
A walk to remember
Step Up
Walk the line
Moulin Rouge

.....

?

Någon som ser ett mönster?


P.s. God jul! Men kommer ett större god jul imorgon när jag faktiskt också har jul, och när det förhoppningsvis inte känns som att det är mitten av september. puss


Xmas back home

Ja, nu är det snart julafton där hemma i Sverige.

Snackade nyss med hela släkten där hemma, saknar er så! Såklart känns det konstigt att vara här borta när alla är där hemma, men så är det.

Vet inte riktigt om jag vågar gå ut ur mitt rum, vår städerska schamponerar golven eller något sånt så de kan bli lite blött. Ska julstäda mitt rum, såg fram emot att göra det igår (så mkt har jag o göra) men nu känns det lite seegt. haha. Måste träna också, ska springa lite intervaller.

Sa igår att jag skulle upp innan tolv idag, och jag kämpade mig upp 11.55, så jag lyckades ju.

Middag hos Kirstie var jättemysig igår:) Det var jag, gabbi, steve och bryen som käkade tacos, fick paket (!) och kollade film. Så himla gullig är hon!

Näääni, nu ska jag ta tag i städningen. Lär ju ta ett tag.. tror jag ska ta före- och efter bilder så ni får se.

Kraaaam!

 


saknar er!


the storm is over now

Tog nyss en cykeltur till walmart för att köpa gabbi's julklapp.

 

Hoppas det är plusgrader hela vintern så man kan cykla utan att slå ihjäl sig.

Har faktiskt vart plusgrader hela veckan, och flera dagar har jag gått ute i basketshorts, t-shirt och en tunn kofta och inte frusit ett dugg! Riktigt december-väder... eller?

 

Ska snart iväg och äta middag hos Kirstie, vår supergulliga advisor. Hon har bjudit hem några av oss som är kvar här så det ska bli trevligt :) Haha.. än så länge har jag inte lagat mat sen kafeterian stängde, alla är så snälla o bjuder hem oss.

 

Ikväll måste jag somna i tid. Satt och kollade på friends halva natten (går ju inte o sluta) så det slutade med att jag vaknade... klockan två. INTE okej.


Nu måste jag sortera tvätt, byta om & fixa mig och sen bär det av :)
Puss och Kram!


just a little bit in love

Tänkte nästan inte ens lägga upp det här klippet här för att jag ville ha han för mig själv, han är liksom min. Vi ska ju gifta oss. Men lite självinsikt har jag ju... (it's just not gonna happen...)

Men alltså.

 

 



Är ni en kille, har den rösten, det utseendet och så.......
Ja, jag är din!!!

I hope it's not too late

En positiv sak med att hela campus är tomt - man kan sjunga. Och man kan sjunga högt.

Det gör en även glad när man är inställd på att laga en jobbig middag (ev. hämta mikromat från frysen)
- också kommer man på att man har lasagne i kylen! Mums.
Bra med host fam.

Annars sprang jag 30 min idag, sen gymmade jag och sen sköt jag. Sen häng i gabbi's rum :) Fick även paket från systeryster idag, wehooo spännande!!! håller mig dock till julaftondagen (har ju som sagt inte bestämt mig än så jag slår ihop dagarna till en enda.)

Känns konstigt att alla är hemma nu, radells kommer ju också..... också är inte jag där!!
Men jag och gabbi pratade idag om hemlängtan. Det stämmer faktiskt som alla säger, det blir lättare efter några månader. De värsta var där i oktober... klart man längtar hem ibland men det är inte olidligt. Och det är ju skönt.

Nu är de klart när jag kommer hem också....  4 månader o 3 veckor kvar. Det är INGENTING ju!

 

Och det här var tänkt att bara bli ett jättekort inlägg, men som vanliga vandrar jag iväg...... Nu ska jag hoppa i duschen och sen tvätta. Det är min kväll det:) Love

Måste bara visa veckans köp - jag är så nöjd.
Den här diskborsten är så cool, man stoppar liksom i diskmedlet i skaftet.
Nu kanske vi har såna i Sverige också, det är bara det att jag är lite ny på disknings-området.
Och det känns inte helt positivt att veckans köp är en diskborste. Det är sorgligt, men det hjälper inte. (citat från Emma, 5 år)


thesims




..... mitt jullov är räddat! haha.

Middag med host fam.+ deras släkt var mkt trevlig och god.

Nu sitter jag och designar basketskor som jag funderat på att beställa. Liiiiite irri att de kostar 140 dollar (alltså kring 1000 kr) men eftersom jag bara har ett svenskt bankkort så måste jag betala i SEK och då kostar de helt plötsligt över 1800... så vet inte riktigt om jag vill beställa då, kanske får firra ett amerikanskt bankkonto på något sätt haha. Skorna är verkligen SKITSNYGGA. Har designat de själv och de är självklart vita och rosa.

Men jag ska försöka filura ut det här på något vis.

Imorgon ska jag träna. Och det var den dagsplanen.
Kanske spela lite sims också, hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

redan lite smått uttråkad... men träna ska bli kul i alla fall.

Nu borde jag hoppa i säng. Borde tvätta också, dock inte just nu. Har ett par rena trollor kvar. Så imorn måste jag verkligen haha.

God natt!

tjugonde december

4 dagar kvar till julafton, känns verkligen inte så!

Vaknade kring 11, tog de lite lugnt oså innan jag gick till gymmet, sprang ca 30min och gymmade lite innan jag satt i sek 2 matcher. Typ pojkar 13-matcher.. väldigt kul...! Gymmade lite mera efter, åt nyss lunch (klockan är iofs 4.30 så vet inte om de kan klassas som lunch) och ska duscha nu:)

Ska iväg till host fam. och äta lasagne om ca 2 timmar. :)
Skönt att ha något att göra haha.

Hoooja dedär med 4 dagar kvar (5 egentligen här) fick mig att bli lite stressad. Måste köpa julklapp till gabbi och vet inte vaaad! Finns ju inte världens största utbud här direkt men men!

Nu ska jag hoppa in i duschen :) Love



såååå skönt att skolan är över. Så här såg det ut en pluggkväll (samma kväll som mitt arbete försvann, så det behövdes)

Flera liter kaffe....


grades

Såg nyss mina final grades, A i alla klasser!
Vem hade trott det? (inte jag)

Har vart i hallen i 4½ timmar idag och hållt i en camp. Lite trött.
Bara därför ska jag dit snart igen o kolla matcher.
Finns liksom inte så mkt annat o göra ;)

Men men, nu ska jag göra mig i ordning. Puss på er


Jag, Nikita och Gabbi efter matchen mot Gilette:)
Kita är en vball-tjej från barbados

daaaang!

Montana Grizzlies förlorade nyss med 2p i national championship:(:(:(

Men jag har lagt till lite rosa pumlor till min julgran så jag är glad ändå.

Gymmade med gabbi och steve imorse, det va jobbigt men kul. Sen möte med coach, fick vår mat-pengar och sen skjutsade cameron oss till walmart så vi fick shoppa loss :) Köpte massa mat så jag kan inte kommer svälta nu under lovet, skönt. Jag och gabbi ska försöka oss på att göra en julskinka. Jag överlämnar det helt till gabbi. Vet inte om de gör skinkan annorlunda i australien, där de för övrigt firar jul på stranden med att surfa, sola och bada.

Sen åkte vi till Junior High skolan här och kollae när Molly spelade, åt middag hos Ligockis och så. Och nu är jag här! Vet inte riktigt vad som händer ikväll men är så sjukt trött så de blir nog en tidig kväll

 

näää, är för trött för o skriva. pusshej

 


silent night

När jag gick hem från founders kollade jag upp o såg att det var helt stjärnklart ute, blev helt lycklig.
Och nej, jag vet inte varför.

Bra eftermiddag/kväll (vaknade inte förrän 12 så kan inte tillägga så mkt om förmiddagen) med vänner-händ i dawne och gabbis rum, sen for vi downtown och kikade runt. Jag hittade en fin röd klänning/tunika jag ska ha på julafton/juldagen (när jag nu ska fira.....)

Sen käkade vi middag på Sanford's för Dawne åker hem imorn i 2 veckor:( Sen spelade vi spel och sen Coyote Ugly i deras rum. Filmen är sjukt bra. Ska dock aldrig mer kolla film på amerikansk tv... det är seriöst mer reklam än film.

Imorgon ska jag upp tidigt och säga hejdå till dawne, sen gymma/skjuta/springa, möte med coach kl 3, sen ska vi se molly's matcher och middag med host fam. Ska försöka klämma in en tur till walle därimellan också. Sen på kvällen tror jag att jag ska hänga med Chris och Janessa:)

I helgen ska vi jobba på en basket-camp som coach håller för småbarn. Ska även sitta i sek i 2 matcher på söndag.. Sen efter det, det är då det börjar. Mitt och Gabbi's egna lilla liv här på campus, utan någon annan (typ)... Kan bli spännande haha.

Nej, nu ska jag sluta skriva och hoppa i säng. Måste upp tidigt imorn :)
Känns bra att komma upp i tid (kommer mest troligt inte hålla med imorn bitti)

LOVE/j



3 blir 2 :( (Och ja, vi ser ut som 3 geeks på den här bilden)


en vandring att minnas

Så, vad har jag gjort ikväll?

Jag har gråtit konstant i en timme nu.
Nu snackar vi inte en liten tår här och där, utan hulkat, gråtit så man inte kan andas-gråtit. Hela fejan är uppsvullen, så mycket har jag gråtit.
Och detta är ingen överdrift, snarare tvärtom.

Det var ju ett tag sen nu, så jag tänkte att det var dags igen..
..att titta på A walk to remember.

alltså jag tror inte det finns något som får mig att grina mer än den filmen.... Man borde ju tycka att det blir lättare för varje gång jag ser den, men nu är det som att jag vet vad som kommer hända så jag börjar gråta redan innan.

 

Så nu är jag färdiggråten för det här deceniummet.

 

God natt


 


i need you

Jag har två problem

Ett tog jag upp tidigare idag;
När ska jag fira jul? 24e eller 25e?
Lite knepigt det där men lutar åt den 25e. Eller kanske den 24e. Jag vet inte.

Det andra;
Vad fasen ska jag göra här i 2 veckor när alla är borta?
Man kan ju inte träna hela tiden, så förutom det.
Vad kan man göra?

Vi har ingen bil, det finns inga bussar, taxisar och det mesta är för långt att gå till, speciellt mitt i vintern.
Så vi är liksom ganska mycket... fast här.

På fredag ska vi till walle och rusta upp oss inför lovet. Får väl gå till leksaksavdelningen och kolla om de har något kul.

Nu ska jag o duscha, jag ocg dawne hade en bra träning idag :) sprang lite, gymmade lite (hårt) och sköt lite:)
Imorgon är jag helt ledig, fredag också, och lördag, och söndag, och måndag, tisdag... you get it.

Ända till den 2a januari.... Om jag någonsin sagt att jag har fullt upp och inte så mycket tid.

Tid är nemas problemas för mig nu! Ciao


min tränings-buddy och lea:)
lakers vs. nuggets

snart är det jul i vårt hus (eller studentrum)

Halongidong

Fick paketet från mamma o pappa idag! Gabbi fick ta emot det och kryssa över vad som är där i, jag ska hålla mig till julafton (eller juldagen? har lite kris om när jag ska fira julen) ... men jag kan ju inte säga att jag inte är nyfiken.

Som ett litet barn.

Ska o träna med Dawne nu, var ett tag sen. Plugg har tagit upp all min tid men NU HAR JAG JULLOV!!!!!!!

Så fruktansvärt jävla skönt. Ni anar inte. Inte en enda lektion förrän den nittonde januari. En månad utan plugg. u n d e r b a r t.

Men nu ska jag byta om, see yaaaa!!! :):)

cheater


detta är min nya julgran.
Den är redan uppe! Det var sista exemplaret (så om ni undrade; nej, jag högg inte ner den själv) så jag fick inte ens någon låda utan gick omkring med en julgran i handen inne på walmart.

Har världens mysigaste julstämning i rummet nu, har lysen runt skrivbordet, pumlor på väggen och glitter i taket. En riktigt amerikansk jul, på sitt egna lilla vis.

Jag och Dawne for på en tripp som hette duga idag, mycket hann vi med. Och jag är så glad. Helnöjd.

Inte bara med julgranen utan även annat. Återkommer om det haha.

Nu ska jag kolla lite Ally McBeal, har förövrigt kollat på friends i dawne's rum några timmar nu ikväll. 2 bästa serierna lätt.

 

Sen blir det SÖMN. puss och kram

 


Hope, christmas and starbucks


klockrent

Gå in här: http://klockren.nu/

fasen en helt klockren hemsida haha.

Förövrigt så har mina grannar under mig upptäckt en ny sorts musikstil, hårdrock med extra mkt bas. alltid lika trevligt där kring midnatt när man försöker sova med lugna toner i ipoden, också hör man den där DUMUDUUDUDUUDUDUDUDMDM basen i bakgrunden. Gör mig så lugn och harmonisk. Alt. får det mig att tro att 3e världskriget har börjat.

Igår på mötet fick jag mkt beröm haha, för att jag hejar och är entusiastisk även om jag inte spelar.. haha. Att det var bra att jag inte surade och blev självisk... så det var ju kul.

Snart ska jag och dawne gå och sälja tillbaka lite böcker, moneymoneeeyyy...
Sen ska vi ut på en lite rutt. hehe

Aja lämnar mig idag, jag blir roomie-fri i nästan 3 veckor! Kommer vara konstigt! Men hon ska smsa mig ett skämt om dagen so it's all good. haha.

Nu ska jag gå. love


4 underbara timmar..

..av sömn.

Kändes som ungefär 5 minuter.

Då hade jag gateway, sen fick jag hets göra klart hemprovet i ToC, ha lektioner och sene tt helt oförberett matteprov (trodde det var på onsdag)

Det är sånt här (försvunna uppsatser och oförberedda prov) som förgyller vardagen lite grann.
Alltid så fruktansvärt ROLIGT!

Jag känner lyckan bubbla inom mig.
För det har också kommit en massa snö och det är 700 minusgrader.

Anywayyyy, fick julkort av farmor och farfar idag och det förgyllde min dag på riktigt och vi har möte om 25 minuter, bara möte, ingen träning. Ska få pengar, och det tackar man ju inte nej till. (Pengar för mat eftersom kafeterian är stängd under jul och vi är strandsatta här i underbara Sheridan, WY.)

Nu sitter jag och lyssnar på keepin' it gangsta och känner mig allmänt cool.

 

Peace out man


Bara för att förmedla att jag inte har vart en gnutta ironisk i detta inlägg

man måste ju hålla humöret uppe


no sleep for johannapanna

JAG VILL SKJUTA MIG SJÄLV!!!!!!!!!!!!


har skrivit ett jävla träningsprogram nu HALVA JÄVLA DAGEN OCH JAG SPARAR OCH SPARAR MEN INTE FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN FINNS DET KVAR NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH


ursäkta språket, men jag är lite smått frustrerad för tillfället.


update: Nu, såhär en och en halv timme senare är jag klar. Bytte program så det blev lite kortare så jag inte behövde göra om hela skiten, men jag var så himla nöjd med det jag gjort. Det jag hade nu är inte dåligt, men fan så surt. Jag öppnade dokumentet från min mail och det frågade inte om jag ville spara det någonstans eller något. Jag skrev på och spara jätteofta. Sen sparade jag en sista gång och kryssade för att sen skicka till min mail så jag kan skriva ut det. När jag kryssade frågade de inte om jag ville spara eller nåt, och det var ju inte så konstigt eftersom jag SPARAT det. Men hittade det ingenstans, måste ju ha vart för att jag öppnade det från mailen men ändå. det värsta är att vi (eller Chris får nog ta åt sig hela äran) hittade själva dokumentet som var borttappat men det var något fel så det gick inte ens att öppna. Det var ungefär som att vara utelåst i 20 minusgrader, och man kan se in till värmen och toaletten (oftast är man kissnödig också). Ganska irriterande och inte alltid jätteroligt. Men nu är det gjort.

(måste verkligen tillägga att vi gjorde ALLT för att försöka hitta det. Chris lärde sig hela datasystemet på svenska för min skull)

Nu har jag bara ett hemprov i theory of coaching som måste vara gjort innan imorn bitti.
Klockan är 01.14 här.... nej, jag kommer inte vara trött imorn..

..jag kommer vara totalt jävla stendöd.




update #2: Ser i mina 2 senaste inlägg att word-dokumenten inte vart på min sida den senaste tiden. Det tidigare problemet känns som en fis i rymden jämfört med det här, och som tur var så fixade världens bästa pappa det.

Johanna + Datorer = Inte sant


yeah buddy, rollin' like a big shot

VI VANN MOT GILLETTE!!!

Med 1 poäng!!! jag höll på att dö litegranna av nervositet men vi tog det.
Det är sån rivalitet så ni anar inte haha, så himla skönt. Vi spelade verkligen inte på topp men vi vann ändå, väldigt skönt haha.

Men, jag har en fråga till er. Har jag någon datakunnig läsare där ute?

Eller bara någon som vet hur man "låser upp" ett word-dokument. Har skrivit 5 sidor på en uppsats men nu när jag ska skriva mer så går det inte, det står att det inte går att ändra eller tillägga något för dokumentet är låst.... Say what? Eftersom mina datakunskaper är lika med noll fattar jag nada.

När ni datakunniga väl är igång kan ni även få berätta för mig varför min dator konstant låter som en lastbil med motorfel alternativt en arg anka. Inte helt o-nerverande.

Nu ska jag sova, hujedamig vad mkt jag har i skolan alltså. helt galet. därför sitter jag här. Men nu kan jag ju liksom inte ens skriva på min uppsats. känns inte riktigt helt okej. Imorn har vi en ledig dag men jag måste göra vårt slutprojekt i personal training och det innehåller bl.a. att springa 1 mile så nog kommer jag röra på mig iaf.

Men men, sömn var det nu. Annars kommer jag väl inte vakna till klockan 2 när jag ska möta folket i hallen.. haha. god natt till mig, god morgon till er.


familjen eriksson

Okej, mamma, pappa, emma och ylva.

KOLLA ERAN MAIL!

Och kissa ner er av skratt, som jag har gjort den senaste halvtimman.
Ledsen alla andra, jag har kämpat för att kunna lägga ut detta på bloggen, utan lycka..

(fanny jag skickade till dej också)

Casper

Matchen är helst ingenting vi talar om, förlorade med närmare 20....

Men någonting vi talar om, så jäkla coolt!!
För det första, när vi kommer dit så kollar jag upp på hallen

Och vad heter hela hallen, jo;

Swede Erickson

öh okay, meant to be eller? Jag är ju både en Swede och en Eriksson (stavning sprollar)

 

Sen efter matchen kom en äldre herre fram till mig och frågade om jag var Johanna. Jajamen, säger jag då och han berättar att de har släkt i Sverige. Han säger att Johanna är ett släktnamn och att hans fru's (som jag gick och hälsade på sen, urgulligt par) mamma hette.............. ESTER JOHANNA.

Jag ba "alltså, jag heter ester johanna" Och vi (jag) var i världshistoriens största chocktillstånd.

En ester johanna's dotter i Swede Erickson's hallen. I Casper, USA.
Ni måste hålla med om att det är rätt coolt.

Imorn spelar vi Gilette hemma, och fyfaaaaaaasen så vi ska vinna!!!
De är verkligen rivalitet mellan oss så de kommer vara grymt.

Nu ska jag fortsätta lite på en uppsats och sen ska jag sova, god natt!

LOVE / Ester Johanna Håkansdotter Eriksson


julafton hela månaden!

Igår ringde Cece till mig o gabbi och bad oss komma till hennes rum, där hade hon satt ihop hur fins julstrumpot som helst med presenter till oss! Hon tyckte så synd om oss att vi ska vara kvar hör över julen haha. Så himla gulligt!

Sen idag kom Ta'ase in med chokladask till både mig o gabbi och nu smsade dawne att hon har "a bag for me" ..

vad är det här??? haha. julafton är ju inte förrän om 2 veckor..

Igår kollade vi på 4 christmases nere i vår social hall, OERHÖRT praktiskt eftersom jag skriver en uppsats om den filmen så jag fick se den en gång till.

Sen var jag påväg upp till mitt rum, Idris sitter som vanligt ute vid den gemensamma tvn och säger "jonaaas jerebkoo" jag ba huuuhhh? Så då visade de Nuggets-Pistons, så jag av ju tvungen o kolla, tuuuur att idris hade koll att han va svensk! haha, annars hade jag ju missat... Pistons vann iaf o de va jättekul o se jonas spela!! Blev lite stolt över Sverige. Dock spelade han defense på min andra favvospelare i NBA (Melo) men sverige är ju alltid sverige haha. ;)

Hade ToC nyss men fick bara ett hemprov och sen fick vi gå, rätt skööönt!
Ska käka lunch med Dawne om en kvart, sen packa/plugga matte. Har ju test kl 1.. håll tummarna.
Sen kl 2 åker vi till Casper och spelar mit dem 5.30, kollar killarnas match och sen hem :)

Fasen vad taggad jag är!!!!! Casper vann mot det lag som är rankade 2a i landet... så de är väldigt bra. Men vi har chans!

Nu ska jag packa ner lite grejer så jag kan plugga i lugn o ro sen ;) kraaam!

you can't handle me

Vilken kul kväll!
Startade såhär suuuuuuuuperroligt med en study group med janessa, becca och chris från min personal training klass. Vi fick ändå endel gjort innan vi började slira av ämnet lite.....

Vi for till Perkins och käkade middag och sen for vi hem till Chris som bor på main street i världens coolaste lägenhet. Han hade en katt! Jag blev så glad. Det vara trevligt att lära känna lite nytt folk :) Så jäkla roliga människor haha. Chris flyttar dock till Laramie nu efter jul för hans pojkvän bor där. Chris stora idol är Robyn (som ju är svensk) så han har bestämt att han ska bränna ut hela hennes album till mig för jag måste ha dem bara för att jag är svensk :P

Imorgon bitti ska jag och Dawne gymma kl 7, sen har jag 2 lektioner, träning osv.

Träningen idag gick s-k-i-t.... det var en sån dag när ingenting gick rätt men men det kan ju bara bli bättre imorgon då.

Nu ska jag sova. Huvvaligen kommer vara sjukt trött imorn bitti när jag ska upp kring 6.30... Men de har de vart vört för det var en väldigt rolig kväll:)

Good nightie! geeez bara två veckor kvar till jul nu. Känns ändå bra med julen, det är ju alltid jul även om de kommer bli annorlunda i år. Men ändå samma mysiga känsla:)

X o X o

.. haha

mamma är som bamse

Det har kommit till min kännedom att min mamma har varit på gymmet 2 gånger den här veckan.

Så om ni inte hör från mig på ett tag så beror det nog på detta, jag bearbetar chocken.

livet är inte rättvist

Igår och idag har endast handlat om en sak - matte...

Kom med den lama ursäkten att "jag inte tog med mig mina läxor jag (inte) gjort" i måndags..
Tänkte att det kanske inte var så nödvändigt eftersom jag ändå gjort hemprovet och lämnade in det.
"That's ok, I'n not worried because you actually DO your homework, just bring it on wednesday"
sa min lärare då.

OKEJ, nu måste jag ju verkligen göra dedär läxorna tänkte jag då. och saaaaaatanigatan var mkt det var, inte så svårt men mycketmycket. Men jag lyckades. Jag gick till lektionen, i tid till och med... bara det!

och då - ja då är hon sjuk!

 

Och imorgon har vi del 1 av vår final så då kommer hon ju inte bry sig om nå himla småläxor.

Har träning på en timme och sen har vi anordnat en lite study group med personal training, ska jobba lite på vår final exam där också... PJUH vad skönt det ska bli fredag nästa vecka när finals är över. så himla mkt nu.

Nej nu ska jag vila i en halvtimme från både plugg och allt annat, sen ska jag till gymmet och springa o gymma lite innan träning. :)

Gabbi behövde förresten inte opereras! Så himla skönt, känns inte helt härligt att skära upp hela ögat. Något man helst slipper. Och slapp gjorde hon!

Förresten låter min dator som en anka nu. Måste verkligen lämna in den.. men var?

Puss o kram


norr eller söder?

Haha, gick igenom mina video- och ljudklipp på mobilen igår. Mycket roligt.
Jag och empis, norr eller söder och ayo technology på LK i somras haha.

Erik i matsalen "Fanny luktar apa"

jag saknar er så.

Kom då och tänka på en sak från i somras, som fortfarande får mig att gapskratta.
Emmelie, korv på kvantum.......... hahaha. alltså fyfaaan.

(1 korv, 5 kr)
-en.
-fem.
-en!!!!!!!
-fem!!!!!!!!
-fem.... jaha...... FEEEEEEEM

eller chill i bilen vid floras kulle, haha. fan vad mkt vi har lyckats med ändå, empilojan (papegojan också haha)! miss u!


smelly cat, smelly cat...

Kollade på Friends i dawne's rum i många timmar igår. så jäkla bra den showen är alltså!
Vaknade dock med phoebe's låt "smelly cat" på hjärnan... väldigt bra låt...

Skulle gymma imorse med Dawne men hon var tvungen o skriva en uppsats så vi ska göra de efter träningen senare :) funderar på att springa lite innan också men vi får se!

På min enda lektion kollade vi på film, four christmases. grymt bra faktiskt, haha fick verkligen kämpa för att hålla tillbaka tårarna (sitter alltid med 3 "tuffa" killar där så man kan ju inte vis vilken mes man är)... egentligen var den ju inte alls sorglig.. men ja... ni vet hur jag är.

Efter träning/gym ikv är de study table och sen 9.45 har vi wing-meeting om Christmas Brak check-out...hmpf. Tur att jag inte ska checka out då, blir kvar här heeeeeeeeeeela julen! härliga tider.

Ska inte bli så farligt, jag ska bara fixa lite julstämning i rummet så är det klappat och klart.

Nu ska jag snart till gymmet o springa litegranna, sen träning, gym o ja. har ju redan berättat hela faderullan, ska inte tråka ut er med samma ramsa en gång till haha. Puss å hej

 



multo bene!!!


welcome to wyoming

okej... det är ju för fan SKITKALLT ute.

mer än tio MINUSgrader.

Känns inte riktigt okej.

Känns ändå oke att jag fick klart PT-läxorna och matteprovet, även om det var efter lektion med mkt svett och tårar i mattelabbet. Men kalrt blev det och tror vi fick de flesta rätt.

I början när jag skulle köpa mattebok råkade jag ju köpa "solutions manual" istället, så jag fick alla lösningar men inga uppgifter. Inte så lyckat, tyckte jag då. men OOOH så lyckat nu när vi hade hemprov och min lärare gillar att ta uppgifter ur boken. Det var min räddare kan jag lugnt säga.

Ingen träning idag men ska nog gymma ändå. Annars vet jag inte riktigt, har bara pyttelite läxor som jag kanske ska ta tag i nu. Har iofs en personal training final exam som ligger och skaver (kan ta den när som helst fram till nästa onsdag).. men känner att jag borde läsa på lite mer innan jag tar den. Mkt plugg nu, men nästa vecka är ju finals så det känns ganska aktuellt.

 

Blev klart idag att jag o gabbi ska vakta vår mattelärares hus en vecka i början av januari, får 10 dollar per dag, låna hennes bil och vakta hennes katt! (och tömma kattlådan men det är jag ju van vid... hahhaa.... eller....... BORDE jag kanske vara van vid... sorry ma&pa haha) Det är ju typ SUUUUPERBRA. haha

 

Nu ska jag göra bort P.T-läxa och sen träna. tjo hej!


hemma igen

Yes hemma med en förlust och en vinst.

Förlorade mot Williston med 7 efter förlängning. Vi ledde hela matchen men hamnade i foul-problem och de gick om oss med 1 minut kvar. Vi hade lika med 12 sekunder kvar och vi hade bollen, pavlina drivade och fick..... offensiv foul. MYCKET diskutabel. Domarnas insats var väldigt diskutabel hela matchen (här kan vi snacka hemmadomare....) men men, det är en del av spelet det också.

Idag vann vi iallafall mot Dawson med nästan 50, tror det var 48 eller nåt sånt :) Vi spelade jättebra så det var skönt! Måste säga att domarna här dömer VÄLDIGT annorlunda än vad de gör hemma. Kanske säger endel att jag, pavlina och gabbi får mest foul av alla? Och det är vi tre som är de enda internationella haha...... gillar det hemma mera haha, här får man knappt ha någon kontakt alls :S Men vet inte om de bara är för att de är mer partiska här för Dawson hade en galen tjej som slängde armbågar och knytnävar lite överallt. meeeeen men man får bita ihop haha :)

låååång bussresa hem sen men här är vi nu igen, väntar på duschen men den är upptagen och har varit det extremt länge..... en negativ del med delat badrum, men men. haha mkt negativt nu, sorrylorry.

Nuuuuu ska jag kolla om duschen är ledig och imorn ska bli en bra daag :D
Bara  veckor kvar av skolan nu innan christmas break! Alla har så fina dekorationer överallt så det gör att julstämningen infinner sig direkt :) mys mys!

Nuuuuu dusch, hej o hopp

jag är här

yes, jag tog med mig datorn hit till williston :)

sitter på mitt o mandys rum på el rancho hotell nu, haha. rummen är helt okej men inte som de hotellet vi bodde på sist... hade en 6-timmars bussresa idag.. stannade för stopp med träning och mat i glendive och när vi kom fram hit åkte vi till walmart, handlade lite kvällsmat o fruksot så vi kan sova ut imorn :) Sen dess har jag kämpat på med detta himla hemprov i matte..... svårt är det.

Imorn har vi shoot around kl 11 o sen match kl 4 :) Sen på söndag har vi match mot Dawson i Glendive.
Åkte så långt att vi passerade en tidszon här... lustigt haha.

3 stater på en dag också. Wyoming, sen Montana och nu North Dakota... mycket möjligt usa's tråkigaste stater haha men men ;) Nu ska jag fortsätta lite med matten. Jag kämpar verkligen haha...

Puss o kram på er!

p.s. min svenska mobil laddade ur och jag har glömt pin-koden så jag kan inte nås på den... tur att jag har datorn då iaf :)


varninga känslar tittas ????????

HAHAHA, märkte inte ens förrän jag läste emmas kommentar att jag hade skrivit "varniga känslar tittas"

Alltså, visst jag brukar ofta växla om ord sådär typ smullfockad istället för fullsmockad (detta säger jag oftare fel än rätt på), stolplykte istället för lyktstolpe osv......

men det här! hur lyckas jag?
Blev tvungen att fundera nu hur det verkligen skulle vara.

Känsliga tittare varnas.

 

There we go.

 

Och nej, jag är inte efterbliven.

Det slår bara lite fel ibland.


practice

Sprang/gymmade lite innan träning. Gör aldrig benpress innan träning igen, vet inte riktigt vad jag tänkte med..

Träningen gick iallafall jättebra, kändes hur bra som helst:)
Förutom min lilla djupdykning jag hade, föll rakt ner på båda knäna och slog i ansiktet i "ställningen" korgen är på, haha vill inte veta hur de måste ha sett ut. Har ett extra knä på mitt högra knä för bulan jag fick, men ingen fara alls :)

Lyckades med att tappa en linsen också, har typ aldrig hänt förr :O Men Mandy hittade den på min sko som tur var, haha.

Gymmade lite efter träningen också och sen åt jag middag i mitt rum. Sen efter de har jag tvättat o ska packa snart... Åker ju iväg imorgon, kommer hem på söndag kväll! Har ett matte hemprov som jag måste göra över helgen och en massa i personal training... jag och mandy delar rum i helgen och vi har båda den kursen så vi gör nog de :)

Skickade julklappar hem igår... suger ju stenhårt att man måste skriva på paketet vad det innehåller.. Så familjen, kolla INTE på den lilla gröna lappen på lådan. Blir så tråkigt då haha.

Nu måste jag packa, Fick våra träningsväskor idag :) jättestora är dom så de passar bra nu. Fick även våra hood-tröjor så de var ju lilla julafton haha.

 

Puss o kram, hörs på söndag


varninga känslar tittas

This is my beautiful friend Gabbi



 

isn't she lovely?


trouble

Okej, jag vet att jag har typ 30 läsare. Men nu tänker jag tvinga er alla till att kommentera, för jag behöver er hjälp!

Ni ska nu säga minst ett yrke ni tycker som passar den här tjejen med:



Vad ska jag plugga till? Det kan vara VAD SOM HELST. Själv har jag inga ideér (typ) så det finns inga dåliga.

Det enda kravet är att det inte får vara dötråkigt eller att man inte måste ha typ 20.0 får då känns det ganska........ omöjligt. Annars är alla dörrar öppna liksom. Kom igen nu. hjälp mig!

 

(Mamma säg något annat än naturvetenskapligt basår, jag vet redan att du tycker det haha)


another w

Yes vann med ca 15p. :)
Gabbi fick en armbåge i fejjan så hon åkte till sjukhuset och hon har brutit 2 ben i ansiktet och hennes ena öga är så svullet att hon inte kan öppna sitt öga en millimeter. Måste visa bild sen, helt gallet.

Så det var meningen att jag skulle plugga lite matte efter träningen men vi åkte till sjukhuset istället och var med henne och sen for vi till Perkins, hon hade till och med problem med att äta soppa. Stackarn.. Hon kommer inte kunna spela på ett bra tag heller (vet inte riktigt hur länge men de sa minst en månad) och det är sjukt synd eftersom hon är vår point guard och en av våra bästa spelare...

Men men, vi kämpade bra även efter hon gjorde illa sig så vi löser det på något sätt :)

Annars har det inte hänt så mycket mera, killarna vann också :)
Imorn har vi en ledig dag från träning, men jag ska nog gymma ändå, är inte så trött eftersom speltiden var en aning begränsad haha..

Nee nu ska jag duscha och sen sängen, börjar 9 imorn!:)
Puss o kram!


Hennes ansikte ser en aning annorlunda ut nu.....
Don't worry about my face........ någonting gick väldigt fel på den här bilden haha..

första december tvåtusennio

HOLY MOLY ÄR DET REDAN DECEMBER?

Såg i förra inlägget jag skrev nyss att det var skrivet första december.
I Sverige iaf, här får jag vänta några timmar till.

Men alltså, december?! nu?! Känns ju fortfarande som september.

Kan bero på det ovanligt varma vädret men alltså ändå....
Vi har bara 3 veckor kvar innan Christmas Break, det är sjukt ju.

Sen efter det kommer januari, februari och mars gå jättesnabbt med massa matcher o träning. Sen är det bara April, sen kommer mamma och pappa och sen åker jag hem.

oh my GAAAAH

 



så känner jag just nu!

oklart vad det egentligen betyder dock.


appppelapelsiiin

jajo här sitter jag och käkar en bapelsin.
har inte bloggat på ett par dagar I knoooow, men ni har inte missat så mkt.

Skolan har dragit igång efter thanksgiving break och för att fira det har jag typ sjuhundratusen sidor med läxor. Alltid lika trevligt!

Träningen idag var kul, gymmade efter och så, så det känns bra!;)
Match imorn!! Mot Colorado Christian's JV. Dem ska vi ta!:)

Har bara en klass och den är 10.30 så det blir en najsig daag!

Vet inte riktigt vad jag ska säga, har tappat flowet med bloggningen men det kommer nog strax tillbaka ska ni se ;) Hoppas allt är bra där hemma, saknar er!

Puss och kram



jag innan skolan imorse.
mina outfits i skolan varierar rejäääält.

Ena dagen kan jag vara helt piffad och dagen efter kommer jag i stora mjukisbyxor, hood-tröja, uppsatt hår, noll smink och sneakers.... jag gillar ändå de dagarna. kanske för att jag har de typ 4/5 dagar i veckan haha...

RSS 2.0