hemma igen

Yes hemma med en förlust och en vinst.

Förlorade mot Williston med 7 efter förlängning. Vi ledde hela matchen men hamnade i foul-problem och de gick om oss med 1 minut kvar. Vi hade lika med 12 sekunder kvar och vi hade bollen, pavlina drivade och fick..... offensiv foul. MYCKET diskutabel. Domarnas insats var väldigt diskutabel hela matchen (här kan vi snacka hemmadomare....) men men, det är en del av spelet det också.

Idag vann vi iallafall mot Dawson med nästan 50, tror det var 48 eller nåt sånt :) Vi spelade jättebra så det var skönt! Måste säga att domarna här dömer VÄLDIGT annorlunda än vad de gör hemma. Kanske säger endel att jag, pavlina och gabbi får mest foul av alla? Och det är vi tre som är de enda internationella haha...... gillar det hemma mera haha, här får man knappt ha någon kontakt alls :S Men vet inte om de bara är för att de är mer partiska här för Dawson hade en galen tjej som slängde armbågar och knytnävar lite överallt. meeeeen men man får bita ihop haha :)

låååång bussresa hem sen men här är vi nu igen, väntar på duschen men den är upptagen och har varit det extremt länge..... en negativ del med delat badrum, men men. haha mkt negativt nu, sorrylorry.

Nuuuuu ska jag kolla om duschen är ledig och imorn ska bli en bra daag :D
Bara  veckor kvar av skolan nu innan christmas break! Alla har så fina dekorationer överallt så det gör att julstämningen infinner sig direkt :) mys mys!

Nuuuuu dusch, hej o hopp

Kommentarer
Postat av: fanny

ingen riktig jul här utan dig :(

2009-12-07 @ 11:16:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0