quick

kör ett snabbinlägg, mitt batteri dör väl när som helst.....

Vaknade typ nyss, klockan är 8 på morgonen här och vaknade av mig själv!
Var så himla trött igår så jag somnade på sängen med kläderna på vid nio, vaknade av att mamma ringde vid tio och sen gick jag o la mig. så skönt!

Ska duscha snart och sen ska jag försöka leta reda på gabby, hon bara försvann igår haha... mest troligt somnade hon också eftersom hon vaknade 6 den morgonen :P lite irri att vi inte bor i samma dorm för jag kommer inte in i hennes utan kort.. men men

TROR min rumskompis heter Ajalynn eller något sånt, tjuvkikade på något papper hon hade med sig så jag fick veta det... hon är från utah men egentligen från hawaii eller nåt sånt, verkar jättetrevlig :) De har åkt bil hit så hon har massa grejer att göra rummet lite mer hemtrevligt än jag... men jag har gjort mitt bästa ;) kanske ska åka till walmart igen (var där igår med gabby och Coach McCarthy för att köpa mat och sånt) och kika runt! De har albertsons här, fick lite minnen från LA förra sommaren dåå haha :)

Kul att detta är en pytteliten stad och jag har redan sett 3 McDonalds :P
Igår kväll kom en tjej från Atlanta också tror jag, hoppas jag träffar henne idag:) Tror hon hette Ingrid!

Träffade några killar från basketlaget igår också... haha. Asså folk här är ju såååå mycket mer öppna.
typ vem man än träffar så börjar dom snacka... inte många i sverige som frivilligt börjar snacka med främlingar hela tiden, eller hur? Så det är skitkul :) Men jag blir så himla blyg bara haha.... jag vågar typ inte prata engelska med dem för de känns som att jag är sämst men det kommer väl :)

guuud vad jag alltid skriver mycket text, förlååt, kan inte vara så kul haha.. ska bättra mig med bilder när jag får batterisladden till datorn att funka :)

saknar er alla!
puss o kraaam!

p.s. Till mamma och pappa: Vet inte än hur mkt ledigt vi har över jul, men gabby sa att hon inte ska åka hem då iaf och efter den här flygresan är jag nästan beredd att hålla med att jag vet inte om det är värt att göra om den för att vara hemma bara några dagar typ..... och pappa asken var världens gulligaste!!!:D tack!!!! d.s.



noo!

min sladd till datorn passar inte i adaptern!!! vad ska jag göra?haha aja, får försöka fixa det på något vis men bli inte oroliga om jag inte blogar på några dagar ;)

har gjort placement test nu och det gick tydligen jättebra, fattade inte så mycket av resultaten med de sa att de var bra =)
Sen hade jag möte med en student advisor och bestämde vilka kurser jag ska läsa, jag ska läsa General Studies fram till jul, det blir nog jättebra, många roliga kurser!

En där man lär sig vara träningsinstruktör, sen matte (bööhhh), interpersonal communication, ja...kommer inte riktigt ihåg allt men jag skriver mer sen när jag har batteri, är lite stressad nu :P

min rumskompis har kommit också! hon hade ett lite konstigt namn så vet inte riktigt vad det var, men hennes famlj är här och hon har världens sötaste lillasyster haha.. fast hon verkade jättetrevlig också =)

Aja, skriver mer sen när jag löst det här ;) har tagit lite kort på rummet också som ni får se!

Nu ska jag gå, puss o hej leverpastej

good morning!

God morgon!
Ja, jag vaknade nyss. 10 på morgonen är klockan här :) sköönt att sova ut!
Ska snart börja packa in mina grejer i garderoberna, ska möta gabby och Coach McCarthy 11.30 :)

Glömde bara säga en jättekul sak igår, i November så ska vi ju till Colorado och spela en turnering i 4 dagar och samtidigt, en av de kvällarna, så ska Denver Nuggets spela mot LA Lakers, så vi ska typ och se den matchen!!!:D
HUR KUL SOM HELST JU :D

Men men ska börja packa upp nu, måste på walmart idag och fixa lite grejer, typ större lakan och så haha.
En till bra grej, jag slipper köpa basketskor, träningsgrejer, mjukiskläder, boll och allt sånt, för de ska vi få här gratis:)
svinbra ju.

Förresten, JÄTTEKUL att ni kommenterar:D  jag vill att alla som läser ska kommentera, okej? haha
jag måste ju bli lite uppdaterad vad som händer där hemma också!

Lovade bilder men batteriet är dött och jag har inte ännu hittat en elkontakt i rummet... haha

Jaja, so long!! Lär ju skriva här oftaaa bara för att få använda svenska haha. Puss o kram!

FRAMME!

ÄNTLIGEN!!!!

Har inte vart en enkel resa....
Började på arlanda där jag träffade elin och hade det trevligt innan jag klev upp kl 4 för att åka till Amsterdam, än så länge var allt frid och fröjd :)
Sen när vi skulle kliva på flyget till Atlanta började kaoset, duktiga jag hade glömt ett livsviktigt papper hemma som man typ var tvungen att ha för att komma på planet.... yes!

Så först skulle jag inte få komma iväg, men det löste sig efter att jag fick snacka med nån american officer typ. Sen åkte vi i 9 timmar (sov inte en blund) och sen var det då tullen, då hade jag tagit fel blankett så snubben sa att jag kunde bli arresterad, wiho!
Sen eftersom jag inte hade det där pappret så fick jag vänta i typ 100 år på att någon skulle hjälpa mig och till slut gick ju det också, jag fick komma in i landet!!!! iwiihooo......

Där hade jag rätt ont i skallen. Väntade efter de 2 timmarna i tullen 3 timmar till i Atlanta, hann lugna mig lite ;) och då blev jag nervööös, för första gången! Men jag gick på flyget till Billing och 3 och en halv timme var vi framme, vi var lite tidiga så efter ett tag kom Coach McCarthy och plockade upp mig och killarnas coach plockade upp en kille från Belgien som också ska spela här, så vi åkte till något sånthät typiskt amerikanskt BBQ-ställe (applebee's, kan det heta så?) och käkade, för vi skulle vänta i 2 timmar på en tjej till som skulle med till Sheridan =) Så till slut kom hon, en supertrevlig tjej från Australien :) Träffade även 2 tjejer som är sophomores och de verkade också jättetrevliga=)

När vi kom fram till Colleget visade Coach oss hallen där vi spelar och gymmet, hallen är helt sjukt fin!!!!
iaf, sen gick vi in i våra rum, min rumskompis har inte kommit än utan kommer om några dagar så jag är all by myself!
rätt skönt ändå :P klockan är typ 2 på natten här nu så ska nog sova snart... har knappt sovit på ungefär 30 timmar, festligt.

Imorgon ska jag och gabby (australiskan) käka frukost med Coach McCarthy 11.30, sen ska vi ha ett placement test, sen möte med hon som man bestämmer kurser med och resten av dagen är fri! Vi börjar inte träna med laget förrän i Oktober fick jag veta idag, precis som vi trodde då :)

Nu blev det en hiiimla massa text, lovar (nästan) att det blir lite roligare med bilder och så nästa gång! Nej nu ska jag bädda ihop och hoppa isäng, saknar er alla där hemma redan jättemycket!!!!:) Men tror det här kommer bli super, på fredag skulle vi ha nån retreat eller vad det nu hetter med tjej- och kill laget så vi lär känna varandra =) blir great!

Aja, nuuu ska jag sova! gud så skönt... puss o kram skumbanan!

början på något nytt

Ja, det är här jag kommer skriva under mitt år i USA. Så ni vet vad jag har för mig ;-)

Åker om 1 vecka och några dagar så kommer nog komma igång då.

Nu ska jag bara njuta av den sista tiden i Luleå :) kram

RSS 2.0