papipapa

Min födelsedag igår var mycket bra :) Lägger in bilder och så senare för jag har lite bråttom nu ska iväg till Riverton (jag tror jag skrev Torrington tidigare men så bra koll hade jag) och spela match!
En härligt bussresa på 3½ timmar dit spela match 5.30, kolla på killarnas 7.30.. och sen köra hem 3½ timmar igen. Blir en väldigt tidig natt känner jag.

Men i alla fall, nu var det inte det jag skulle skriva. Utan idag fyller världens bästa pappa år! Och gammal blir han (femtiosju hela år) men åldern är ju bara en siffra, eller hur? ;) Om man känner sig som 35 så tycker jag att man borde få vara 35 också.

Iaf, GRATTIS på födelsedagen pappa!!!:)
jag saknar dig och idag får du till och med en egen tårta (vi har alltid rester från min), så jag hoppas den smakar bra ;)



Här är jag o pappa i Turkiet för några år sedan:)

Anyone can be a father, but it takes someone special to be a Daddy. ♥


tjugonionde januari

Ja, nu är det den den tjugonionde, iaf hemma i sverige.

Så jag får väl säga grattis på födelsedagen till Gustav och Oprah Winfrey!
Och även jag föddes för 19 år sedan idag. Tror det var 16 minuter över 3 på natten jag föddes och jag kollade på klockan (har fortfarande svensk tid på datorn) och den var 03.16 så det var lite creepy.

Jag säger bara bra jobbat mamma, jag måste ha vart en jävla unge att klämma ut.

19 år allt jahaa... lala.. inget speciellt alls och jag hade (helt seriöst nu) glömt bort min egen födelsedag om inte alla påmint mig haha. Speciellt coach som har super-hakat upp sig på att jag fyller år, han har tjatat i en vecka nu. 

Men iallafall har vart en lugn kväll med friends och lite skolarbete.. ska diska lite nu och sen försöka sova. Inte helt lätt dock eftersom jag vaknade kl 12 idag.

Fick förresten två klänningar som jag beställt från forever21 idag! :) Glaaaad. Och om jag inte sagt det tidigare så beställde jag ett par basketskor som jag fick härom veckan också, vit och rosa, superfina!

Men nu ska jag diska tallrik så jag slipper imorn bitti. (Tur att jag bara har en tallrik, en sked och ett glas att diska, det blir inte så mkt jobb då.)

Puss och kram på er!

P.s. Lite kul att typ alla stater i USA har grupper på facebook som WYO "I bet Wyoming can get 1 million fans before any other state.." så det är typ en tävling vilka som får 1 miljon fans först.

 

Då är det ju så, att om varenda liten person som bor i Wyoming så skulle gå med i den gruppen skulle den vara halvvägs till en miljon. Baha... så befolkad är staten jag bor i!;)


torsdag

Hm, har fått höra att det inte funkade o kommentera här idag eller igår eller när det nu var. Hoppas det funkar nu!

Torsdag idag iaf, älskar torsdagar för jag har en lektion och den börjar klockan ett så jag sov till tolv idag! Börjar alltså om 20 minuter och ska börja göra mig redo nu.

Har träning 3.45 och imorn antar jag att vi har pregame för vi har match mot Central på lördag, jag trodde det var hemmamatch men snackade med mamma o pappa nyss och pappa hade bättre koll och berättade för mig att det var en bortamatch, så där ser man. ;)

Igår kväll tvättade jag kläder och städade rummet.. behövdes. jag dammsög till och med och det var en VÄLDIGT bra tag sen. Mamma frågade "var det ett år sen sist eller?" o jag svarade "Nej, men det var definitivt förra året."

Så det var ju på tiden.

Är även på tiden nu att jag ska börja fixa mig för skola, så jag måste kila. Puss och kram på er. :)


vad är fel på mig?

Okej, så jag såg att Emma hade tagit ett test om vilken historisk person man var. Emma fick Kleopatra, det är ju inte så pjåkigt. Jaha, så jag kände att jag också ville göra testet. Vad blev mitt resultat då?

"Ulrike Meinhof

Ulrike Meinhof (1934-76) var en framstående journalist som bytte bana och blev terrorist. Hade inget emot bankrån.Meinhof anslöt sig 1970 till Baader–Meinhof-gruppen. Hon greps 1972 och åtalades för bl.a. mord och bankrån och begick självmord i fängelset. Ett urval av hennes journalistik och manifest är samlat i Ulrike Meinhofs förbjudna tänkesätt (1976)."

Och när jag tog ett test på facebook vilka jag borde rösta på så blev det sverigedemokraterna, tål att tilläggas att så VERKLIGEN inte är fallet.

 

Vad är det för fel på mig?


dunkdunk

Har en liten lätt känsla att jag vill gå ner och nita herrarna som bor i rummet under.

Varje dag vaknar man av... dunk, dunk, dunk, dunk, dum, dum, DUDUDUUDUDUDUUDUDUDUUDUDUUD

Och hela rummet skakar. De gillar musik av den lite hårdare varianten och de gillar att spela den HÖGT.

Men men, det är väl en del av "charmen" att bo såhär.

Igår efter vår match kollade vi på killarnas match, sen mat osv. Sen spelade jag, dawne och en tjej som jag inte vet namnet på kort i founders. Vi spelade vändåtta och det är ju typ det enda kortspelet jag kan så det var kul (bara för att jag vann hehe) ;) Sen gick jag tillbaka till south (var jag bor) och då hade de gamenight här också så jag spelade lite apples to apples med en massa människor här också innan jag kom tillbaka o hoppade i säng:)

Har snart min andra sånglektion, tror jag faktiskt kommer få sjunga idag :/
Jag måste skriva i en loggbok varje dag, det har vart lite tråkigt och konstigt dena här veckan eftersom det enda jag skulle träna på är andningen.. "so today I've been breathing..... and breathing... and, breathing?" Vad ska man säga liksom?

 

Jaja, har hittat på lite olika grejer haha. Men nu ska jag gå..

 

Puss och kram på er


vinst!

Ja, vi vann mot Dawson! Men lite över 20 tror jag, kommer inte riktigt ihåg. Riktigt härliga iallafall, inte lika härligt att Lea mest troligt slet av sitt korsband dock. :( Hoppas det bara var en uttänjning men vi får veta imorn bitti.

Vi leder iaf 4-0 i vår sub-region nu, viktigt o bra!
Har 9 raka vinster också så vi får hoppas de håller i sig :)

Anywayyyyy, ska och och kolla hur Lea har det nu.
Sen kanske jag ska hänga lite med dawne.

och sjunga lite på gabriellas sång, haha både mamma o ylva utan att ha pratat med varandra tyckte jag skulle sjunga den. (och ja, con te partiro var ett skämt. VEM kan sjunga den låten förutom andrea bocelli?)

Lalaa... vet inte riktigt vad jag ska skriva. Hoppas allt är bra där hemma. :) puss och kram


con te partiro

Jag ska ju sjunga en utländsk låt på sånglektionerna..
Lättast hade ju varit att sjunga på svenska, eftersom jag ändå inte är så pjåkig på det språket.

Men nu har jag gett mig på Andrea Bocelli - Con te partiro.

Inte så att jag har sagt något till min sånglärare men jag har börjat smygöva lite med förhoppning om att jag ska kunna den perfekt, uttal och låta som mr bocelli himself inom några månader.

 

Känner inte så jättemycket hopp, men hoppet är väl det sista man tappar? Sen måste jag ju impa på alla italienare som invaderar sverige kring den 21a augusti... hehe. Någonting säger mig att de inte ens skulle förstå att låten var på deras språk.

 

Iallafall, dagen idag var bra. Nutrition, Pilates och Engelska. :) Pilates hade vi tester, det gick bra. Fick sms under dagen också att vi skulle ha träning trots att vi egentligen skulle ha ledigt, eftersom vår match mot Dawson som blev inställd i lördags ska spela imorgon:) Vi hade dock bara pregame så vi körde bara i en timme. Men det var väldigt kul!


Fick även kort av farmor och farfar idag, påminde mig om att det är min födelsedag på fredag. Det hade jag nästan glömt bort! Men jag blev i alla fall jätteglad för kortet! 

Ska duscha nu och sen gå till hallen och kolla när folk spelar volleyboll. Håller mig borta från själva spelandet av den sporten så gott som det går. Hemma var ju alla relativt dåliga (vissa var ju bättre än andra) men här har vi ju värsta proffsen.. så jag känner mig en smula.. kass.

Jajo, kilipila nu. pusshej

Och om ni har glömt hur jag ser ut så är det på detta viset:


igåååår innan jobb med physical therepy och 5-5 med pojkarna.

Så ni vet ni. hejs

 
P.s. Grattis på födelsedagen mormor!! Det är ju redan den 26e i sverige så. :) Hoppas du får en bra födelsedag!


wyo forever

Gick in på aftonbladet för att se om nåt spännande hänt där hemma eller ute i världen.
Ser att det vart en flygkrasch i medelhavet.
Har det inte vart lite väl många flygkrascher på sistone?

Tror tyvärr inte att jag kommer hem i maj, om inget känner för att hämta mig i båt.
Sånt här är inte bra för mig.

Annars har dagen varit trevlig, fotbollsmatchen var bra, väldigt intensiv haha. speciellt när hälften av sällskapet hejade på ett lag, och andra halvan på det andra. Det slutade iallafall med att New Orleans Saints vann med 2p, spännand evar det faktiskt. Sen följde jag med Brett och matade hästar sen såg vi allihop en film som jag inte kommer ihåg vad den heter men den var bra, lite för mycket mord och blod dock.

Nu ska jag gå ner till vår drickautomat och köpa vatten, jag dör snart av törst och vattnet i kranen smakar blä men brukar ändå kunnda vara drickbart men nu är nåt fel så man kan inte få kallvatten.

Sen ska jag sova, lektion kl 8 imorn bitti och jag vet en tjej som heter johanna som kommer vara extremt trött. Men det är smällar man får ta.

Tjolahopphej





-----


UPDATE.



Aftonbladet verkar inte vilja ge mig en god natts sömn.
Så nu tycker jag att vi ska lösa Palestinafrågan VÄLDIGT snabbt.


---

UPDATE #2

Asså vad i helvete är det här????




................words not necessary.

tjugofyra

Vaknade sent, gick till hallen och var returtagare till barn som hade straffkast-tävling.

Sen spelade jag och cece 2 mot 2 mot brett och clancy.. sen spelade alla vi utom cece Pig och sen var det jag o 9 killar som spelade 5-5, sjukt kul var det.

Har en fet brännblåsa på mitt finger från ett litet matlagningsmisstag igår kväll, men det är väl sånt som händer, iallafall mig.

Har lite bråttom nu, ska till brett, jordan o clancy's (gänget som kom in med kundvagnen och snackade irländska..) och kolla på amerikansk fotboll. Tydligen är det någon jätteviktig match, NFL eller nåt sånt. Jag är inte så insatt men jag låtsas och är lika exalterad. Gjorde misstaget dock att fråga vilka som spelade, men äh.. matchen började för 2 minuter sen så jag måste springa.

Puss o hej



sånt här skulle man aldrig hitta i sverige.

choklad basketbollar och en choc chip cookie i en fin förpackning:)

(basketbollarna ska ges som en alla hjärtans dag-present men jag köpte den till mig själv bara för att liksom haha)


match och inställd match

Vann mot Miles City igår! Tog en ledning med 10 snabbt och höll den hela vägen :) Efter detta var vi ett gäng som hade ett bra Disney-marathon med Alladin, Skönheten och odjuret och ringaren av notredam. Sen efter det blev det ännu mera häng men det var kul!

Idag hade vi shoot around kl 1 inför match mot Dawson.
Men efter träningen kommer Coach Smiley och säger att både vår o killarnas match är inställd för Dawson-lagen var fast i snöstorm i Billings, så det blev en ledig dag istället för match, kändes konstigt.

Iallafall ägnade vi vår lediga tid åt häng i Dawne och Gabbi's rum och senare även.... disneyfilmer. Vi är ganska så fast i dem. Idag blev det Lejonkungen (världens bästa film, någonsin. Hakuna Matata) och Herkules. Några killar kollade vidare på Anastasia men jag och dawne var så hungriga så vi lagade middag istället.

Kom ganska nyss från dawnes rum, hängde bara där med henne, vi har alltid så himla kul. Och vi gör alltid allting samtidigt. :)

Imorgon ska jag göra något i hallen kl 1 åt Degan, vår fystränare.. vet inte riktigt vad men det blir nog kul. Annars vet jag inte riktigt vad som händer, men tror att vi bestämde att vi ska se Djungelboken ;) gotta love it.

Nu ska jag snart sova. Är rätt trött.... puss hej

tjugoandra januari

3 månader och 3 veckor kvar! Holymoly, ingenting ju!

Ingen blogg igår men de va bara skola (eller ja, en lektion) och träning som vanligt. Jag och gabbi for till walmart därimellan också och då hittade jag anna's pepparkakor!!! Ja, de har börjat sälja de där. Jag hoppade av lycka när jag såg den lilla svenska flaggan där det stod "swedish recipe"

Så de ska jag äta vid något speciellt tillfälle (när jag är sugen)

Idag hade jag stooora problem med att ta mig upp ur sängen för min första lektion, som började kl 11 så jag fattar inte riktigt problemet men sånt är livet. Har matte snart, vilken jag funderar starkt på att droppa. mattekursen, alltså... för jag tog bara den för att kunna vara transferrable men jag är ändå 99,9% (eller okej, 100) säker att jag kommer vara i Sverige nästa år så jag behöver den ju inte och det är ju bara tråkigt...

Iaf, 10 min efter matten har vi shoot around i en halvtimme, senmat o vila och sen match!! Mot Miles City som mest troligt är väldigt bra, de slog Northwest med ca 20 och northwest var vi väldigt jämna med, även om vi inte hade vår bästa match men ja, det kan bli tufft. Även detta är en sub-region match så den är myyycket viktigt.

Vår sub-region är viktig för att om vi vinner den så blir vi sidade eller vad man ska säga i vår region-tournament, där den som vinner går till nationals. Så vi får lättare motstånd i första matcherna plus en vilodag utan match i regionals om vi vinner vår sub-region. Lite krångligt det där men så är det i alla fall.

Jag är i alla fall supertaggad!!:) Kul med hemmaplan igen.
Nu ska jag byta om, hinner inte efter mattelektionen.

Hittade förresten bilder från vår retreat vi hade typ 3 dagar efter jag kom hit i augusti, det var lite kul. När vi red hästar och sånt. Lägger in några av dem;)

Puss o kram!






om ni ser mig där inne ser ni nog hur missplacerad jag var bland alla cowboys och hästar haha...


changes

Kollade igenom lite bilder från precis när jag kom hit, den största förändringen måste ändå vara min garderob.

Här är en bild från när jag precis packat upp resväskan:


(vrid på skallen lite nu va)

Och så här ser min garerob ut just nu:


Jahaja oj de va ju lite skillnad.
Men om ni tänker då att innehållet på första bilden gjorde min resväska proppfull på vägen hit.
Tänk er då också att jag ska hem igen om 4 månader, med en resa till NY därimellan också.
Innehållet lär ökas en liten aning iallafall. Och man får ha 1 resväska. Kanske 2.

Och lägg till 3 jackor på det där också, därav en vinterjacka som tar upp en resväska bara den. Och en herrans massa andra saker som är utspridda i rummet.

Det är visserligen ett tag kvar, men jag behöver den här tiden för att lista ut en bra plan för att få med mig allt hem.

Nu ska jag sova. god natt


min värld har stannat.

Första sånglektionen avklarad, ashärligt lärare och vi gjorde bara andning än så länge och andas har jag ju övat i snart 19 år så den sitter var den sitter.

MEN.....

jag tog ju bara den här klassen för skojs skull. Nu fick jag se att ett av Minimal student outcome is: Sing one song in recital at the end of the semester.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Fattar ni vad det här innebär? JAG ska SJUNGA inför MÄNNISKOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tror jag måste ta ett seriöst snack med min lärare, som förävrigt har en jävla pipa. Han har tydligen vart på Broadway o grejer (har jag hört ryktesvägen o inte från han iofs)

 

Nu ska jag gå.

Kanske för att skjuta mig själv, det vet man inte.

Eventuellt också till walmart/post office med Dawne.

Vi får se.

Hej


nervositet

Vann matchen igår!! spännande var det.
Jag dog av nervositet. (obs liten överdrift)

killarna förlorade dock efter en väldigt bra match, eller ska kanske säga galen. Inte långt ifrån slagsmål många ggr haha.

Idag dör jag av nervositet av en annan orsak, jag har min första sånglektion snart... haaaaaaaahah jag vet.

Har förövrigt 5 lektioner måndagar & onsdagar och det är ingenting jag ser som en positiv sak ska ni veta. Speciellt inte idag när vi kom hem efter 1 inatt och min första lektion var kl 8.

Gud så härligt det är att skola har börjat igen!! verkligen....

Hade engelska nyss, min lärare blev överexalterad "Oh myy gooood are you from sweeedeeen, but you don't have an acceeeeeent...."

Gabbi hade dock förvarnat mig innan att hon tycker tydligen utlänningar är typ det coolaste som finns. Men det måste ju bara vara positivt (betygsvis tänkte jag nu)

Nu ska jag ladda lite för att sjuuungaaa.. not... har matte först dock.

Puss o hej leverpastej



jag saknar Ms Kelley's hus! Här är köket, spana in fläkten i taket.
Och jo, hon gillar färger. ;)

just in case

Personal wellness imorse, första lektion för i år.

Wicks ropade upp alla namn. Första namnet: "Justin Case"

Jag och gabbi bröt ihop. Justin Case.

Hur trött måste inte den killen vara på att alla skämtar om det?

Som tur var var grabben inte där idag så vi besparade han lite lidande.
Men det är ju så himla kul. Just-in Case.

Idag, match i Powell mot northwest, jag är taggad!! Men först bussresa, kanske inte riktigt lika taggad för den.

Nu, lunch. puss hej


FPB 19 ÅR

Ja, idag (eller igår i sverige) fyller världens bästa fanny paulina borgstig 19 år!!!
19 kan ju mycket möjligt ara världens mest onödiga ålder men denna brud är värd att firas.

Jag saknar henne sjukt galet himla mycket och är ledsen för att jag inte hann prata med henne idag:(
Hoppas iallafall du hade en jättesuperbra födelsedag och jag har skickat en liten present och några kort (det finns ju så många att välja ibland, så det blev mer än ett..) men något säger mig att du inte kommer få det förrän om många veckor, men det är ju någonting att se fram emot.... :)

Du är iallafall bäst och allt sånt, du vet. Saknar dig!



hade träning imorse förövrigt, gick bra. Sen bar det iväg på en liten tour men nu är vi hemma igen. Har hittat ett perfekt födelsedagskort för pappa, haha. Men med posten från det här landet hem till vårt så lär du väl inte få det förrän nästa födelsedag.

Nu ska jag tvätta lite kläder, äta lite middag, somna lite tidigt och ha min första lektion för i år imorgon bitti. Känns rätt tungt, har iaf personal wellness med coach wicks. Ni vet sundance's (som var på bg en vecka när vi gick i ettan) brorsa. Så man har iallafall något fint att titta på.... (ja, alla tjejer är nog lite småkär i honom men det är inte så konstigt haha)
Sen har jag human communication och ser åker vi iväg till Powell och spelar Northwest, en till sub-region game så vi får verkligen se till att vinna!

Nu ska jag nog gå och äta middag. Seeya!

January 17th

Sjuttonde januari idag, Jordan's födelsedag idag, han fyller 21 och det är rätt stort här eftersom man inte får dricka/gå ut förrän man är 21.... Han, Brett och deras kompis kom nyss in i mitt rum, Jordan satt i en kundvagn aspackad och snackade irländska. Och det är vår assisterande coach, haha.

Vaknade sent idag iaf, hängde lite med Gabbi i mitt rum, sen snackade jag med fanny & familjen, sen gym och sen spelade vi lite på skoj mot ett gäng killar, superkul! Sen åt vi middag i kafeterian som öppnade idag igen:) Sen pingis med pavi, rage och idris... och nu sitter jag här, kollar disney channel och så. ;)

Träning imorn kl 10 och resten av dagen är ledig, sista dagen av jullovet.....

men men, nu ska jag kila! puss o kram



drunken irish people..... haha

16 januari


Okej, gissa nu hur gammal denna brud är.

27? 33? 32? 37? 22? 19?

(Okej 19 kanske var lite väl sjysst, hennes yngsta dotter, och ni kan ju dra en vild chansning på vem det är, fyller faktiskt det om mindre än 2 veckor)


Nåja, iaf. idag fyller hon iallafall 50!

Ja, ni hörde rätt. F E M T I O.

Halvvägs till hundra.

Vet inte om det låter värst eller att hon hennes yngsta dotter snart är nitton. (jag undrar vem som har mest ålderskris, jag eller hon?)

 

Iallafall så fyllder världens bästa mami år idag, och just nu har de brakfest där hemma. Ville bara säga GRATTIS på födelsedagen, och vi ses om mindre än 4 månader!!:)

 

Match snart! Shoot around imorse gick bra, lite tungt när vi sprang dock, kändes att man inte ätit på ett par dagar. Och basket är ju ganska mycket springa.... Men det löser sig.. brukar ju inte vara så extremt bra med speltid ändå men om de nu blir nån så fixas det också med lite vilja.

Nu ska jag ta en nap! Puss o kram skumbanan o grattis än en gång mamsen!:)

p.s. börjar inte alla i min familj bli otroligt gamla? Emma fyllde 25 häromdan och nu mamma 50. vad kommer härnäst? Ylva 40? Pappa 80? ...... ja om det ska gå i den här takten så varför inte.

Själv så har jag stannat på 14. d.s.


Feeling human again

ja, gårdagen var ingen höjdare direkt. magsjuka är aldrig kul.

imorse när jag vaknade kände jag mig bättre men ändå inte helt hundra, men jag hoppas i lite kläder och gick o snackade med coach innan träning och sa att det kunde bli lite knepigt att träna, jag hade ju trots allt inte ätit något på ett dygn. Otroligt nog höll han med (här snackar vi coach som tvingar folk o träna även efter förbud av läkare, svininfluensa, hög feber osv.....) Så efter vårt möte gick jag tillbaka till rummet och tog mig en 5-timmars nap.

Sen följde jag med gabbi till dollar store också hämtade vi upp pavlina på physical therapy, sen gick vi med laget o köpte alla våra böcker för den här terminen (Skolan börjar ju på tisdag!!!)

Sen tog jag det väldigt lugnt här i rummet och sen kollade vi killarnas match. Jag kände mig mkt bättre efter min nap men ändå har jag haft helt ont i magen hela dagen... tror det är pga. hunger haha, så jag och dawne for till subway efter killarnas match så jag fick mig en macka, jag började äta och helt plötsligt var den bara borta :O Så går det när man inte ätit på 2 dygn.

Imorn är det shoot around kl 10, sen perkins och sen match!! Vi möter Eastern WY, det ska bli kul! Även om jag inte riktigt känner att energin har infunnit sig ännu, men det firrar vi. Låt oss bara hoppas att jag får behålla den här smörgåsen i magen.....

Jajo, Imorgon fyller mami 50!!! Det kan jag inte riktigt förstå. Men det skriver jag mer om imorgon för nu ska jag sovelisova!

Puss o kram på er!


snoop dog and beyoncé

Usch och fy, idag mår jag inte bra. Micki har magsjuka och jag är inte långt därifrån.
Träningen imorse var en pärs, men jag klarade mig igenom den haha.

Men men, det var inte det jag tänkte säga. Träffade en dam i hallen idag men vi pratade bara lite snabbt, men nu smsade gabbi och hon hade också träffat henne. Hon och hennes man är fotografer, och de har fotograferat bl.a. Snoop Dog och Beyoncé!!!!! OCH..... De har nu satt upp en fotosession för mig, gabbi o kanske någon till ur laget!!!

 

Detta fick mig att bli lite piggare, även om jag tror att det inte blir någon mat för mig idag. Ugh.

 

hej


sunny day




Jag älskar vädret här ibland! Så här gick vi klädda idag och frös inte ett dugg, jag var nästan lite varm.
Det ska vara sånt här väder hela veckan så vi får hoppas att all snö försvinner. I januari. Har lite svårt att ta in det här haha.

Hade en tur till walmart, en extreeeemt lång tur haha. Det är vårt nöje, att shoppa på walmart. Vi fastnade stenhårt för alla Happy Valentine-saker, insåg att jag nog kommer vara deprimerad en 14e Februari i år men det gör ingenting.

Vädret fick mig iallafall att hoppa av lycka (bokstavligt talat) många gånger idag.
Annars saknar jag er där hemma jobbigt mycket.

Men det är bara 4 månader kvar nu innan jag får se er igen! Kram!

LBH

Kom hem från Little Big Horn för ett tag sen, hade ju vår första sub-region match och vi vann! Vi vann med nästan 40 så det var sjukt härligt.

Little Big Horn är ett indian-lag så de spelade inte den amerikanska nationalsången innan som alla andra lag alltid gör, utan de spelar indianernas nationalsång med trummor och joddelijoddelidoooooo..

Barn sprang ut på planen, publiken var galna.... det var rätt speciellt. Men vi vann!

Hemvägen var extremt plågsam eftersom jag var galet kissnödig och vägen extremt guppig.

Lämnade även tillbaka huset och bilen idag, det har vart en underbar vecka... ville inte lämna det utan vi tyckte Ms Kelley kunde vara i Mexico några månader till...

Nee nu ska jag kolla lite på Sex & the city och plocka in lite i garderoben.

Puss o kram!

american pie

hej halla....
sitter i huset nu pa gabbis dator.

ar fortfarande inte frisk... ar i det har stadiet nar man blir anfadd av ALLT haha. Sa traningen i morse var ratt jobbig men de gick anda bra.. vi vann matchen i lordags ocksa om jag inte skrev det :)

Igar hade hade vi en ledig dag...Och jag somnade kl sex!! Ja, 18.00. Sa jag hade bra 15 timmars somn inatt.. har nog aldrig vart sa pigg kl 9 pa morgonen...

Imorgon spelar vi var forsta sub-region match = viktigaste matchen hittills!!spelar mot little big horn... vann med 40 sist men tydligen ar det helt annorlunda nar man spelar dar...

memen de ar jobbigt o skriva pa den har datorn ;p sa vi hors...pusshej!

matchsjuk

vinst igår!

Fick inte spela, men kanske lika tur det eftersom jag inte alls är frisk. Blev ju frisk där ett tag men nu har de kommit tillbaka, imorse på träningen kändes det som att någon stuckit ner handen och klöst mig i halsen och nu är jag bara allmänt hängig. Men men, det är bara att bita ihop! Imorgon har vi varken träning eller match så då ska jag sooooooooooovaaa......

Hade shoot around tidigt imorse, sen Perkins och sen tog jag en nap:) Vaknade nyss av att mamma o pappa ringde på skype.

Men men ska börja göra mig i ordning för match snart :) Möter Western WY, vi vann sist men de är ändå ett bra lag.

Iallafall, ville bara säga grattis på födelsedagen till Emma! Hon fyller 25 (!!!) idag.. gud vad hon börjar bli gammal. haha, ännu äldre nu när hon ska gifta sig och allt (:D:D:D:D:D)

 

Förresten fick Antoine, en kille i killaget, en son för 3 dagar sen!!! Så himla söt, han var i hallen igår på killarnas match. Jag och gabbi blev galet bebissjuka... haha. Gick och kollade på barnkläder på walmart...

 

Nee nu ska jag rycka upp mig, hoppa upp ur sängen, krya på mig och sen ladda för match!!

Ikväll ska vi kanske o käka middag hos Steve och Kendricks host parents men vi får se om jag orkar åka. Vill helst bara ta de lugnt i huset och somna tidigt... men vi får se vad som händer.

Puss o hej leverpastej!

 

 


have you heard about WYO

Var igår på bio med laget och såg Have you heard about the morgans där ett par från NY ska skyddas av polisen från mördare och de skickar de ut "to the middle of nowhere" ... Och då hamnar de ju såklart i Wyoming.

 

Om ni nu skulle se filmen.. För det första, gör den inte. Den är jättedålig hahaha. Men för det andra, Wyoming är inte så!! Alla går inte omkring i cowbow-hattar och säher "Howdy"... har aldrig ens hört någon säga det. Lite stämmer dock, det är ju inte världens mest befolkade ställe direkt.

Hade shoot around kl 12 idag, sen Perkins, nu är jag i rummet och snart är det matchdags!!!

Vi spelar mot Central WY, och jag är så taggad!! Har gått bra för mig på träningarna men vi får ju se hur det blir med speltid. Coach ändrar inte rutiner väldigt lätt. (läs: aldrig)
Men men, sånt är livet! Man får verkligen ta vara på de minuter man får.

Nu ska jag ta en liten nap. Puss hej!


sjätte januari 2tusen10

ja här är jag igen, man skulle kunna säga att jag lever livet här borta.

Sova, träna, äta, ta de lugnt, sova, äta, träna..... osv.

Husvakten är rätt underbar, helst kan Ms Kelley få stanna i Mexico några veckor till. (det blev faktiskt en extra dag pga. flygförseningar osv.) ... Men vi har till på tisdag på oss att njuta av ett mysigt hus, fullt kylskåp, stor tv med massa filmer, stora mjuka sängar, katt (som i och för sig hatar både mig och gabbi och gömmer sig hela tiden) och bil.
(och det bästa och lite halvt sjuka är att vi får betalt för detta, jag hade gjort det gratis alla dagar om året)

 

Har snöat en massa och blivit kallt inatt, igår behövde jag inte ens en jacka och idag dör jag typ även med jacka.

 

Har varit hos Dawne's host mum och käkat middag. Fick lite julpresenter också, så himla snälla.

Anyway, är bara en snabbis i rummet nu. Ska snart tillbaka till huset och använda hennes tvättmaskin, jag har högar med tvätt. Finns ju en tendens till att vänta tills man verkligen behöver tvätta... men men.

 

Nu har ni fått en liten update härifrån iallafall. Träningarna går bra också, har faktiskt gått rätt bra för mig på sistone. Försöker smyga mig ut på perimetern ibland..... för om jag inte sagt det tidigare så har coach satt mig på en center-position.. där jag bara postar upp och spelar med ryggen mot korgen. Och det är ju inte direkt vad jag brukar göra.. men men det är ju bra att få träna det också!

 

Imorn har vi pre game practice, sen ska vi på bio med laget. Och på fredag har vi vår första match efter lovet.

 

Nu ska jag gå, hörs snart igen! (vet dock inte hur snart)

Puss och love/ Jo


P.S. är det bara jag som får sånahär smarta ryck som att dra tummen längs kanten på ett metallock som suttit på en sån  metallburk ni vet (=supervasst) eller köper en "pincett" för ögonbrynen som visar sig vara en sorts rakhyvel för ögonbryn och lyckas raka bort 20% av ena ögonbrynet?

(Ylva, dö inte nu. Det växer ut igen. Don't worry.)


that's how it is

Dagarna numera;

träning
träning
träning
träningsvärk....


...och vakta hus med katt åt Ms Kelley.
det är underbart.

blir kanske inte så mkt blogg, nu måste jag rusa.

puss o kram alla

första träningen

Ja, idag hade vi vår första träning efter jullov. Körde i ungefär 2 timmar, mycket kondition men det var kul och jag tappade ändå inte så mkt under min lilla sjukdom :) Eller jag har ju kört rätt hårt efteråt så de kanske är det. Dock får jag återfall i min förkylning ibland, idag var en sån dag men men.

Nu har iaf alla kommit tillbaka! Jag har en roomie igen, dawne är tillbaka och hela laaaget! VI åkte till domino's och köpte mat efter träningen och sen satt vi 5 freshmens och snackade i timmar nere i founders, riktigt mysigt och jag och gabbi är helt exalterade att det faktiskt finns folk på campus igen.

Avatar igår var bra, jag tyckte inte den var sådär superdupershitgudsåhimlastöööööört bra, det tyckte dock resten av sällskapet (gabbi och lea) .. och resten av världen, så jag antar att det är mig det är fel på. Men den var ändå bra och helt klart sevärd.

Nu ska jag duscha, och sen bara ta de lugnt.. Får se om nåt händer eller om de blir sängen. Lägger in nån bild från nyår också oså. Puss o kram på er. :)


jag innan vi bytte till mjukiskläder


vi åt marshmallows



Dancin haha....


hejsvej

t v å t u s e n T I O

Det är nu 10 år sedan millenieskiftet. Känns som att det var nyss, kommer ihåg hela den kvällen men lekarna och utmaningarna. HA, de som inte trodde jag kunde äta en citron utan en min hade sååå fel.

Nyårsafton igår var väldigt annorlunda mot tidigare haha. På dagen hade vi en bra workout, crazy eights (superjobbiga intervaller) till att börja med, trodde jag skulle svimma. Har nog aldrig vart så nära att kräkas hahaha. Sen gymmade vi iaf lite och sen sköt vi:) På kvällen häng i gabbi's rum, vi hade ändå kul. Dansade och sjöng för fulla muggar, åt äppelpaj och glass och tog en massa kort och spelade in filmer haha.

Idag har vi hållt i en camp i 4 timmar i hallen, lite uttröttande men helt okej. Sen ville coach köpa mat från Wendy's till oss och vi tackade ju inte nej direkt och jag var så mätt efteråt att jag trodde jag skulle dö.

Ikväll ska jag, gabbi, Lea och keida (som nu är tillbaka:D) och se på Avatar på bio, så måste skynda litegrann. Lägger in några bilder nu. Lägger in fler sen tror jag. Puss och love!







så kul hade vi i gymmet haha.
Har inte mer tid men lägger in en bild från nyår som beskriver rätt mycket haha.


t v å t u s e n n i o

Jahadå, här kommer en sammanfattning av 2009.
Bara för att jag vill fördriva lite tid och för att jag har en thing för listor.


ANTAL...
Namnbyten:
Om att gå från Johanna till Jo, så ja ett. men näe.
underkända ämnen: nothing
byten av skola: Ett
hål i tänderna: noll, men början till ett :o
brutna ben: zero
ambulansturer: none
självmordsförsök: men gud nej.
stilbyten: Måste ändå säga ett bara för att jag ALDRIG skulle bära utsvängda jeans hemma. Men annars är det samma gamla johanna. Alltid lika rosa.

VÄNNER & KÄRLEK
Nya vänner:  Ja många, alla här
Pojk/flickvänner i år: en, typ. kanske. jag vet inte
Har du kysst någon? jo
Kysst någon av samma kön? nope
Har du dumpat någon? not reallyyy
Blivit dumpad?: nope
Har du svikit några?: hope not!
Blivit utnyttjad?: svårt att säga
Har någon sagt ;Jag älskar dig; till dig?: jaa

NÖJE & FRITID
Hemskaste fyllan: no one
Nya hobbys/intressen: måste säga att tvättning/diskning osv. är ju nytt. men om det är en hobby vet jag inte riktigt om jag kan hålla med om.
Konserter jag har varit på: Beyoncé!! Sen under LK såg jag ju några också, Anna Ternheim bl.a. Men inga fler vad jag kan komma ihåg.
Länder jag har besökt: Sverige, Bosnien, Estland, USA och en mellanlandning i Holland om det räknas.

BRA OCH DÅLIGA TIDER
Hur bra har du mått i år på en skala 1-5? 4, kanske? vet inte? haha
Har du skrattat så mycket så du ramlat omkull? Haha ja
; eller kissat på dig? haha nä så kul ska vi inte ha
gråtit mer än 5 gånger? jadå, lipsillen #1 här!
funderat på att ta ditt liv?: nej!!
varit på begravning i år?: nej
förlorat en/flera vänner?: nej

BÄSTA
Strulet: passar på den.
Låt: Mååånga.
Film: Många här med..
Konserten: Beyoncé, lätt!!
Maten:  Svensk. Superlätt fråga.
Vännen: fanny, always!
Sport: basket!!!
Köp: Min amerikanska mobil var ett rätt bra köp. Hade blivit lite dyrt annars. Är som sagt även nöjd med min diskborste. Svårt. 

Nu ska jag och gabbi snart fixa oss, klä upp oss ut i tåspetsarna (inte rätt uttryck va? vad brukar man säga?) o fixa oss så snygga som vi bara kan bli. Också ska vi se film, typ. because that's what happening in Sheirdan toniiight! Alla killar ska på någon nyårsfest men den är en bit utanför stan och eftersom vi ska hålla i en camp imorn bitti och alla ska sova över där och så, så blir det en lugn och mysis nyårsafton. Inte mig emot, alls. Känns faktiskt väldigt skönt. 

Vi kanske till och med skippar hela dressing up-biten, men jag vill ju så gärna använda min klänning jag fick i julklapp haha. Men det kommer andra tillfällen.. 

Så nu ska jag börja firra lite här. 5 timmar kvar till nyår hära nu:)

Puss på er! 

 


RSS 2.0