tjugoåttonde mars 2010

Billings var kul, lite shopping blev det.
Kom hem fredag kväll och gick direkt till kasino-kväll, det var kul men som vanligt så vann jag inget.

Igår sov jag ut, sen spelade jag och dawne tennis, gymmade (stenhårt, träningsvärken är olidlig idag), kollade lite basket, gick till walmart/walgreens osv...

Sen hängde jag lite med cameron i vårt rum och sen for jag coh dawne till hennes släkting och åt middag. De hade världens sötaste barn och världens finaste hus. Också hade de en stor gräsmatta så jag spelade baseball för första gången, skitkul men jag fattade nada. Vi såg iaf en film och sen åkte vi tillbaka och då var det ett disco eller vad man ska kalla det haha..... dansade iaf mycket och länge.

Och imorse gick jag upp 07.20..... för jag skulle till...... kyrkan!
Det är en gammal tant som alltid kommer på våra matcher och pratar med oss som ringde mig häromdan och sa att de brukade gå till en luteransk kyrka och hon sa att det är ju det de flesta svenskar är (lite skämmigt att hon visste det men inte jag..) så hon undrade om jag ville följa. Jag kunde bara inte säga nej när hon letat upp mitt telefonnummer, men det var ganska trevligt faktiskt.

 

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tänkte träna men kan ju knappt röra mig med denna träningsvärk haha. Men lite springning borde jag ju kunna klara av! Ska käka lite snart o sen träning.

 

Later!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0