fredag den nittonde.

Ingen bra dag idag, alls.

Inte bara det att vi förlorade mot Gillette, utan pavlina som är vår bästa spelare slet av korsbandet. Två korsband i laget nu på ca 3 veckor. Så jävla synd, pavi är verkligen grym. Vår i särklass bästa försvarsspelare och det är hon som lyfter upp hela laget.

Men nu är det som det är så nu får andra steppa upp:) Det är väl nu också som coach ångrar sig lite att han inte spelat fler spelare tidigare. För nu måste en av oss bänkspelare (dawne) hoppa in i startfemman och spela hela matcher, från att ha snittat ca 3 min per match o det är ju inte alltid superlätt. Speciellt när hon hela tiden spelat på position 4 och nu ska hon spela 2a. Men hon gjorde det jättebra idag så det är jag inte orolig över :) Vi ska fan klara det här ändå!

Men en bra sak är att vi har nu vunnit vår sub-region! Egentligen skulle det ju avgöras om vi slog Northwest på tisdag eller inte, men Northwest förlorade mot Little Big Horn tidigare och idag vann de mot Miles city så därför vinner vi vår sub-region, vilket är sjukt bra. Vi möter Gillette första matchen i vår region 9-tournament och då ska vi ta revansch!!!!:)

Och imorgon spelar vi mot Casper och vi är nu supertaggade efter förlusten idag!

Ska sova snart för vi har shoot around kl 10 imorn bitti. :) Hoppas allt är bra där hemma. puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0