busy busy day

Aloha

Blev inte supermånga timmar sömn inatt.. vaknade jättetidigt och kunde inte somna om, det händer inte ofta det.
Jag och gabbi skulle gå till walmart och köpa present till Katie (vår värd familj-"lillasyster") som fyller 8 idag! Vi skulle bli upplockade av Kim här runt 12 men vi var lite sena och det var väldigt tidiga så vi hann inte till walmart!

Ett annat problem var att gabbi tappat sina nycklar så vi var tvungna att gå till gabbis R.A (gabbi var jättenervös, för hennes r.a. tycker inte om henne eftersom hennes r.a's gamla kille är kär i gabbi nu haha, men det gick bra) så de fick låsa upp o grejer... som tur var hade gabbi köpt en t-shirt som hon skulle skicka till sin lillasyster så vi fick ge den till Katie och så gjorde vi ett superfint (haha) kort också. Hon blev iaf jätteglad för presenterna så :)

Vi blev iaf upplockade av Kim och Katie och eftersom vi inte hunnit äta frukost/lunch (brunchen öppnar ju inte förrän 11.45) så stannade vi på subway en snabbis. Sen åkte vi hem till dem, jättefin hus har dom =) Efter ett tag kom Katies alla kompisar, hur söta som helst haha och vi åkte iväg till en pumpkin patch! Det är ett ställe vart man får plocka sina egna pumpor! Det har vart såååå varmt hela dagen så jag klagade då verkligen inte :)

Sen efteråt fick vi lite saft och så haha. Träffade en kille som jobbade där, han var exakt på pricken, helt sjuuukt, lik oscar!! det var läskigt. Sen åkte vi iaf tillbaka till deras hus, fikade, såg på när barnen lekte lekar och karvade ur och fixade pumpor.... jaa vi vet att det är en månad kvar till halloween men de verkade så kul haha. Jag och gabbi hade lite krig nivet med det där slajmiga innehållet i pumporna... hon började kleta det i mitt hår och ansikte så jag gav igen, det var ganska kul men jag hittar lite pumparester här och där nu haha.

Sen for jag och gabbi till rodeon där vi stod med aja och tog betalt av bilarna som kom i en och en halv timme... I slutet var vi så himla övertrötta, så vi hade sjukt kul haha. Sen träffad vi coach som har sitt lemonad-stånd under rodeon haha.... hans höggravida fru var där också.. det är typ 30 års åldersskillnad mellan dem.. det är som inte som att dom är gifta, jättekonstigt... men men!

Sen kollade vi lite rodeo och sen åkte vi hem med Cameron, efter en sväng förbi Burger King eftersom middagen hade stängt. Fick bli lite onyttigt idag alltså, men en dag i veckan kanske funkar...

Ska gå och lägga mig TIDIGT ikväll... typ nu? Klockan är nio men I need some sleep!
Ska bara lägga in lite bilder så. Ha det bra där hemma, miss u guys! puss o kram

 



mer finns på fejjan. :) nu ska jag sova haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0