som jag hade dig förut

ja, lyssnar på winnerbäck nu!
passar på att lyssna på svensk musik när Aja inte är i rummet haha.

Hade study table efter träningen, och vi hade bara träning i en och en halv timme.
Sen la jag i en tvätt, duschade, plockade och städade lite i rummet och nyss stoppade jag i kläderna i torktumlaren. Känner mig som värsta hemmafrun!!! Men sen kommer jag på att det kanske är sånt alla som bor i eget hus/lägenhet och inte har en betjänt typ gör.

 

Tycker inte att det är så farligt än så länge, faktiskt nästan lite kul! Kanske för att jag slipper biten med matlagning och diskning. Det är ju inte riktigt min starka sida..

 

Imorgon är det mest troligt matteprov. Kommer nog inte gå lika bra som sist men vi får se, beror helt på vilka frågor det är (daah) för vissa saker kan jag inte men ibland är jag helt lost!

 

Nu ska jag gå och slänga lite sopor. Hehe, något mer duktigt jag kan få in att göra i det här inlägget?:)

 

Aja (haha varje gång jag säger så tänker jag att min roomie faktiskt heter det. Kanske borde skriva "jaja" istället.), ska inte skriva nåt mer idag, inget jättespeciellt har hänt direkt. ;)

Coach sa iallafall efter träningen att han tyckte att det gick bra för mig, så det var kul! Men som sagt är Mandy (den andra "stora" tjejen) väldigt bra så vi får se hur det blir med speltid när matcherna kommer, jag ska göra mitt bästa:D

Kram


Kommentarer
Postat av: fanny

jag diskade OCH tog ut soporna idag, åt robin! kände mig som världens bästa flickvän :P och antagligen kommer du spela t 38 min per match, du är bäst ;) hihihi saknar diggggg!!!!!1

2009-10-07 @ 16:10:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0